La meva primera vegada

Thursday, March 15, 2007

Què fer al tren quan no tens res a fer

Avui he anat en tren, i desgraciat de mi, no quedaven diaris d'aquells gratuïts que et donen a les estacions abans de pujar.

Aquells que tant ens emprenya trobar cada dia el tio que te'ls dona pero que sempre li agafem un diari per qui sap quin motiu: per educació, per fer el sudoku i els crucigrames, per llegir l'horòscop, perque et sap greu dir-li que no, per vici, perque no saps mai com pots acabar en aquest món i potser es la teva feina en un futur... I que sempre acabes pujant al tren amb 5 diaris diferents i a mes te'ls llegeixes tots amb les mateixes noticies no fos cas que algun digues algo diferent pero irrellevant i tu no t'enteressis.

Total, sense diari i res mes per distreure'mni musica ni un llibre ni res, doncs he començat a pensar, que puc fer al tren? Si no tinc res a fer, i m´he fet una llista:

1.Mirar per la finestra la platja i veure la gent que esta alla banyant-se, prenent el sol (avui feia bon dia, eh?). fent surf, fent fly-surf, passejant-se per la platja amb una taula de surf i el neopre corresponent per fer el xulo, etc... i tu morint-te'enveja pensant: "D'on treuen aquesta gent el temps i els diners per fer totes aquestes coses un dia feiner qualsevol?"

2.Escoltar les converses dels altres. Pero has de vigilar que no'enganxin peruqe fa molta vergonya i et sent un invasor de l'intimitat dels altres. Si t'enganxen et mores de vergonya. Aquesta es molt divertida pero, ara al final tothom acaba parlant de lo mateix depenent de l'edat: feina (30-50 anys), ties bones/tios bons o ties tontes/tios tontos (15 anys), quina farra he fet aquest finde (20 anys), que el tren esta petat de gent o que fa tard (totes les edats), de quan erem joves (60 o + anys) i de futbol (totels les edats) i anar de compres (totes les edats tambe). O sigui que un cop has sentit tots aquests temes de conversa ja no cal que escoltis mes, perque ja tots estan repetits i al final avorreixen. No? Quin gran be ha fet les rodalies pels xafarders no declarats com jo!!

3.Dormir. Aquesta es la meva preferida clar que nomes es pot fer al mati quan vas cap a BCN o al migdia cap a les 4 amb el solet de despres de dinar. La resta d'hores queda molt malament fa una mica de vergonya, a mi no, pero a la gent normal si. Aixo si, s'ha de vigilar molt com et poses, ja que segons la postura si et cau la babilla et fa una taqueta rodona a la roba que aixo si que fa vergonya. I sobretot esta PROHIBIT roncar!!!

4.Pensar en parides per publicar en el bloc, com tot el que he escrit fins ara jejeejej ;-)

5. mmm... No se m'ha acudit res mes per fer quan no tens res a fer al tren, alguna suggerència?

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home